9 килъри с полицейски униформи атакуваха тази сутрин имението на Каменов

...
9 килъри с полицейски униформи атакуваха тази сутрин имението на Каменов
Коментари Харесай

Къро убит като президента на Хаити

9 убийци с полицейски униформи нападнаха тази сутрин имението на Каменов и унищожиха всичките в къщата, 15 убийци, облечени в униформи не ДЕА, нападнаха къщата на Жовенел Моиз 

Убийството на знаковия за България разбойник Къро в предградието Констанция на Кейптаун, ЮАР, станало през днешния ден – е цялостно копие на убийството на президента на Хаити в Резиденцията му преди 5 години. Идентичен почерк. С една разлика - на Жовенел Моиз дамата оцеля, до момента в който тази на Къро – почина, написа Bnews.bg.

Президентът на Хаити Жовенел Моиз бе погубен преди две години в резиденцията си в предградие на столицата Порт о Пренс. При нападението е била ранена и брачната половинка на Моиз. Убийството е осъществено от 15 убийци, облечени в униформи на ДЕА.

При Къро е действано по еднакъв метод – 9 убийци, облечени в униформи на същата работа и надписи Police нападат имението на Каменов в баровския квартал Констанция и унищожават на място всички в къщата.

Това е екзекуция, а не ликвидиране, а жертвите са екзекутирани с надзорен изстрел в главата и вързани с белезници на земята. Почеркът издава отлична организация и показност в интернационалните мащаби. 

Къро в действителност беше значима фигура в страната, само че не в Южна Африка, а в България. Името му бе забъркано от основния прокурор в интрига против страната, а след това Къро се оказа значим фактор за демократичните политически партии, които наричаше идиоти, само че неговите си идиоти – „ моите идиоти “. Всичко издава, че с изключение на на улицата в България, Къро е имал въздействие и на най-високо равнище в политическите процеси у нас.

Междунаридни експерти са безапелационни, че са употребявани услуги на изпечени наемници, военни, само че рекрутирани през и благодарение на основни персони от специфичните служби.

Убийството на Къро и на жена му коства скъпо, само че не е непостижимо, в случай че в него вземат участие структури с интернационална активност. Това е интервенция за очистване и предоставяне на знак. Затова е осъществено в резиденцията на жертвата и са очистени всички очевидци. Логистиката и организацията костват към 3 милиона евро.

Красимир Каменов бе разбойник, само че свръхинтелигентен разбойник, разбивач на схеми и техен създател. Неговото ликвидиране е изрично предизвестие за близкия до него Васил Божков. Черепа и Къро ги свързва десетилетно другарство и съдружничество. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР